Hirdetés
Európa

Fritz Judit is hosszabbított a brit címvédőnél:

:

Hirdetés

Egy hét és kezdődnek a brit liga, a WBBL küzdelmei, így a csapatok sorra mutatják be kereteiket. A közelmúltban a címvédő Sevenoaks Suns összeállítását is megismerhettük, ahol immár harmadik szezonját kezdi majd Fritz Judit.

Fotó: Sevenoaks Suns

A Sevenoaks Suns az elmúlt évadban veretlenül lett bajnok, nem véletlen, hogy igazán nagy változások nem történtek a klubnál. Fritz Judit helye is biztosnak bizonyult a csapatban. Az elmúlt évadban a bajnoki alapszakaszban 21 mérkőzésen 9.5 pont, 2.6 lepattanó és 1.7 gólpassz átlaggal segítette a brit mezényből kiemelkedő együttest.

Fritz Judit mellett hosszabbított a tavalyi döntő MVP-je Janice Monakana, aki tagja volt az Európa-bajnokságon négy közé jutó brit válogatottnak. Szintén marasztalták az osztrák Julia Koppl-t, ahogy Cat Carr, Ta’Yani Clark és Renee Busch szolgálatára is számítanak a tavalyi alapcsapatból. Az állandóságra építve egyértelműen favoritok lesznek az új évadban is.

Új érkező a spanyol Irene Garrido, aki University of Minnesota hallgatója volt és többek között Kaposi Pálma csapattársa az Egyesült Államokban. A spanyol tehetség szinte a maximumot kihozta abból a játéklehetőségből, amit kapott egyetemi évei alatt. Érdekes lesz figyelni profiként.

Hirdetés