Hirdetés
Archivum

Fritz Juditék bejutottak a Brit Kupa döntõjébe:

:

Hirdetés

Szombaton a Sevenoaks Suns 83-71-re legyõzte a Leicester Riders gárdáját. Ezzel eldõlt, hogy a Brit Kupa fináléjában a Westfield Health Sheffield Hatters ellenfele Fritz Judit csapata lesz.

Fotó: WBBL - wbbl.org.uk

Fotó: WBBL – wbbl.org.uk

A Brit Kupa elõdöntõjét a Sevenoaks Suns kezdte jobban, 8-8 után az elsõ szakasz végére 23-15-re elléptek. A második negyed elején két pontra is felzárkózott a Leicester Riders. A félidõre azonban 47-36-ra újra ellépett a Suns.

A döntést a harmadik negyed hozta el. Ekkor a Suns 10-3-as sorozattal 57-39-es elõnyt alakított ki. A Leicester Riders természetesen nem adta fel és a harmadik etap végéig 61-55-re felkapaszkodtak. Ennél közelebb azonban nem kerültek. A záró szakaszból nem telt el másfél perc, amikor újra kétszámjegyû különbséget regisztrálhattunk.

Jó dobóformával a hajrában magabiztosan menedzselte elõnyét a Sevenoaks Suns. A 83-71-es gyõzelmük alkalmával Fritz Judit 28 percet töltött a pályán: 9 pont, 4 lepattanó, 2 gólpassz és 2 szerzett labda került a statisztikai lapjára. A finálét január 27-én rendezik Birminghamben.

Hirdetés