Hirdetés
Archivum

Fritz Juditék döntõben a WBBL-ben:

:

Hirdetés

Vasárnap és hétfõn rendezték a brit liga, a WBBL elõdöntõ párharcait. Május 19-én a londoni O2 Arénában Fritz Judit csapata a Sevenoaks Suns, illetve a Leicester Riders csaphat össze a trófeáért.

Fotó: Twitter.com/SevenoaksSuns

Fotó: Twitter.com/SevenoaksSuns

Az elõdöntõben a Sevenoaks Suns 84-66-ra múlta felül a Durham Palatinates alakulatát. A Suns végig kézben tartotta az irányítást, a 26-9-es elsõ negyedben komoly lépéselõnybe kerültek. Fritz Judit a magabiztos siker alkalmával 24 és fél perc alatt 14 pontot, 2 lepattanót jegyzett.

A másik ágon a Leicester Riders lényegesen szorosabb csatában 72-68-ra múlta felül a Westfield Health Sheffield Hatters gárdáját. A Leicester végig kézben tartotta az irányítást, de igazán leszakítani nem tudták riválisukat. A záró szakaszban 59-55 után egy 8-2-es futással kerültek komolyabb lépéselõnybe, de a Sheffield még ezt követõen is felzárkózott. A gyõztes gárdából Kate Oliver 32 pont, 12 lepattanós dupla-dupláját kell kiemelni.

A Sevenoaks Suns – Leicester Riders 2019-es Benecos WBBL Play-Off döntõt május 19-én bonyolítják le Londonban az O2 Arénában.

Hirdetés