Hirdetés
Archivum

Fritz Juditék elõdöntõben a WBBL-ben:

:

Hirdetés

Szombaton rendezték a brit liga, a WBBL negyeddöntõ párharcait. Az alapszakaszt veretlenül nyerõ Sevenoaks Suns Fritz Judittal a soraiban magabiztosan jutott a négy közé.

Fotó: Ttwitter.com/SevenoaksSuns

Fotó: Ttwitter.com/SevenoaksSuns

A Sevenoaks Suns 96-60-ra múlta felül a Boros Dorkával felálló Oaklands Wolves alakulatát. Egyoldalú mérkõzés volt, ahol a 24-13-as elsõ negyedben állva hagyta riválisát a Suns. A félidõben pedig már 20 egység volt a differencia. Fritz Judit 10 ponttal, 4 lepattanóval és 2 gólpasszal vette ki a részét a sikerbõl 25 és fél perc játék alatt. A Wolves együttesében Boros Dorka szintén közel 25 percet töltött a pályán, ez idõ alatt 5 pont, 5 lepattanó került a statisztikai lapjára.

Nézzük a negyeddöntõk további eredményeit. Az alapszakasz másodikja a Leicester Riders a Newcastle Eagles-t verte 85-69-re. Itt a 28-8-as elsõ negyed eldöntött mindent. A harmadik Westfield Health Sheffield Hatters 77-67-re múlta felül a Nottingham Wildcats-t. Született egy idegenbeli gyõzelem is. Az utóbbi idõben extra formát mutató Durham Palatinates 89-80-as sikert aratott a Manchester Mystics otthonában és ezzel biztosította helyét a négy között. A harmadik negyed végén már 15 egység volt a különbség a felek között.

Az elõdöntõket május 5-én és 6-án rendezik. A továbbjutás egy mérkõzésen dõl el, a találkozókra a magasabban rangsorolt alakulatok otthonában kerül sor.

A párosítások:
Sevenoaks Suns (1) – Durham Palatinates (5)
Leicester Riders (2) – Westfield Health Sheffield Hatters (3)

Hirdetés