Hirdetés
Archivum

Fritz Juditék újabb gyõzelme, Boros Dorkáéknak nem sikerült a bravúr:

:

Hirdetés

A brit profi ligában, a WBBL-ben szombaton több magyar érdekeltségû mérkõzést is rendeztek. A címvédõ Sevenoaks Suns Fritz Judittal a soraiban tovább menetel. Boros Dorka csapata, az Oaklands Wolves elsõ sikere azonban még várat magára.

Fotó: WBBL

Fotó: WBBL

A Sevenoaks Suns 73-40-re kiütötte a Newcastle Eagles-t A félidõben még csak 12 pont volt a differencia a felek között. A 25-8-as harmadik negyed azonban megteremtette a végeredményben megjelenõ nagy gyõzelem alapjait. A magabiztos siker alkalmával Fritz Judit közel 26 percet töltött a pályán: 13 pont és 3 lepattanó került a neve mellé.

Fotó: WBBL

Fotó: WBBL

Az Oaklands Wolves 82-61-re alulmaradt hazai pályán a hat gyõzelemmel és mindössze 1 vereséggel rendelkezõ Manchester Mystics alakulatával szemben. Az elsõ negyedben kétszámjegyû differencia alakult ki a felek között. A legnagyobb manchester-i elõny 29 pont volt. A vereség ellenére Boros Dorka jó mérkõzést zárt: 18 perc alatt 6 pontot, 6 lepattanót és 2 gólpasszt jegyeztek fel a statisztikai lapjára. Volt egy szerzett labdája, miközben az öt mezõnykísérletébõl három sikeres lett.

Tabella

Hirdetés