Hirdetés
Archivum

Fûrész Dia közleménye a PEAC-Pécstõl történõ távozásával kapcsolatban:

:

Hirdetés

A PEAC-Pécs honlapunkon megjelent közleményében leírtakra reagált Fûrész Dia. A pécsi csapattól távozó irányító közleményét változtatás nélkül közöljük.„Döbbenettel olvastam a klub közleményét eltávolításommal kapcsolatban!

Sajnos messze nem olyan szép, „mosolygós” és jó minden, mint ahogy ez a PEAC – Pécs honlapján tálalva lett.

Véleményem szerint, ha az Ügyvezetõ által a klub történetében meghatározónak nevezett játékossal szemben így kell eljárni, akkor ez elég elkeserítõ…

Az én elképzelésem a jövõt illetõen cseppet sem változott ahhoz képest, mint amit a klub alapításakor, illetve tavaly, az Ügyvezetõ kérésére 3 éves szerzõdésem aláírásakor felvázoltak nekem.

Semmi mást nem szerettem volna, mint 2 év múlva itt,a PEAC-ban befejezni pályafutásomat, bajnokként!

Ennek érdekében, – érvényes szerzõdésem ellenére- nyitott voltam a klub által kezdeményezett változtatásra anyagi tekintetben, felajánlásomra válaszként, -8 nap múlva-, szombat éjjel 22:18-kor az Ügyvezetõ egy e-mailben tájékoztatott szerzõdésem felbontásáról, csatolva a felmondással.

Úgy gondolom, az eljárás korrektségérõl mindent elárul az a tény, hogy a felmondás július 19.-én, július 16.-ai hatállyal történt, és mindezt majd 1 hónappal késõbb, a mai napon hozta csak nyilvánosságra a klub.

Véleményem szerint soha olyan dolgot nem tettem, ami indokolta volna szerzõdésem felbontását.

Életemet a szerzõdés szerint itt terveztem, a Pécsi Tudományegyetem nappali tagozatos hallgatója voltam, illetve leszek is.

Minden tõlem telhetõt megtettem a PEAC csapatáért, és 75-szörös válogatott játékosként a hátralévõ 2 évben is hasznos tagja tudtam volna lenni ennek a csapatnak.

Sajnálom, hogy ezt a lehetõséget elvették tõlem, és mélységesen csalódott vagyok, mert olyan emberek is hátba szúrtak, akiktõl nem is vártam ezt.

Remélem, az élet kárpótol majd mindezekért…”

Pécs, 2014. augusztus 15.

Fûrész Diána

Hirdetés