Hirdetés
Magyarország

Fűzy András: Most már nincs értelme filozofálgatni, mi lett volna, ha:

:

Hirdetés

Kedden az MKOSZ döntése értelmében hivatalosan is lezárult a 2019/2020-as évad a hazai élvonalban. A járványügyi helyzet alakulása felülírt minden tavaszi tervet.

Az MKOSZ kikérte a csapatok álláspontját, ahol a beérkezett vélemények alapján döntő többséget kapott az a javaslat, hogy a bajnokságokat az eddigi eredmények alapján fejezzék be. Az elnökség ezt követően úgy határozott, hogy bajnokot nem hirdetnek, mint ahogyan kieső sem lesz idén. A nemzetközi kupás szerepléssel kapcsolatban nem hoztak most határozatot – olvasható a közleményben.

Az UNI-Győr – MÉLY-ÚT hivatalos honlapján Fűzy András, elnök az alábbiak szerint értékelte a helyzetet:

A szezonnak vége, le kell zárni, azon most már nincs értelme filozofálgatni, mi lett volna, ha. A légiósok elutaztak, a magyar játékosok szabadságot kaptak. Jelenleg a klubnál sem a felnőtt-, sem az utánpótláscsapatok nem edzenek, egyéni program szerint készül mindenki. Partneriskoláinknak felajánlottuk az edzéstervet, nyugodtan használják valamennyi tanuló számára. Két intézmény már jelezte, hogy köszönik a lehetőséget, élnek vele. Ez a helyzet jelenleg a klubnál, reméljük, mielőbb helyre áll a világ rendje, és minden visszatér a régi kerékvágásba.

Fotó: gyorikosar.hu

Hirdetés