Hirdetés
USA

Gabby Williams a jövő alapembere lehet Los Angelesben:

:

Hirdetés

Múlt héten adtunk hírt arról, hogy a Sopron Basket légiósának, Gabby Williams-nek a játékjoga a WNBA-ben a Los Angeles Sparks-hoz került. A Chicago Sky ezt megelőzően 2021-re felfüggesztette, így ebben az évadban már nem léphet pályára, a Sparks-nál egyértelműen a következő évek meghatározó embereként tekintenek rá. A hétvégén a klub bejelentette, hogy megállapodtak 2022-re, így meghosszabbították Williams szerződését.

Örömmel jelenthetjük be Gabby Williams hosszabbítását, aki a jövő csapatának meghatározó tagja lehet 

– mondta Derek Fisher GM és vezetőedző a Los Angeles Sparks közleményében. Ebben Fisher kiemelte, hogy Williams-ben nagy potenciált lát, aki komoly hatást gyakorolhat a ligára és tökéletesen illik abba a koncepció, amit elképzeltek a klubnál. A Sopron Basket és a francia válogatott játékosa három évet töltött Chicagóban és mindössze egy tétmeccset hagyott ki. Tavaly a floridai buborékban 22 alapszakasz mérkőzésen 24.8 perc alatt 7.7 pontot, 4.0 lepattanót és 2.0 gólpasszt átlagolt.

“Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok az LA Sparks-hoz és egy ikonikus klubnál folytathatom az utamat” – mondta Williams.

Ez egy csodálatos lehetőség számomra, amiért nagyon hálás vagyok. Bár ebben a szezonban nem léphetek pályára, ez a hosszabbítás lehetővé teszi számomra, hogy elkezdhessem építeni a jövőmet a Sparks-nál. Ez valami különleges kezdete.

Hirdetés