Hirdetés
USA

Gabby Williams-től is áttörést várnak az Egyesült Államokban:

:

Hirdetés

A Swish Appeal szaklap összeszedte azt a 10 játékost, akiktől a legtöbb fejlődést várják a 2020-as szezonban. Az összeállításba bekerült Gabby Williams, a Chicago Sky játékosa, aki az európai évadra Sopronba érkezik.

Williams mellett Teaira McCowan (Indiana Fever), Kelsey Mitchell (Indiana Fever), Kelsey Plum (Las Vegas Aces), Azurá Stevens (Chicago Sky), Victoria Vivians (Indiana Fever), Brittney Sykes (Los Angeles Sparks), Bria Hartley (Phoenix Mercury), Ariel Atkins (Washington Mystics) és Lexie Brown (Minnesota Lynx) szerepel a körképben.

A szakírók kiemelik, hogy Williams a 2018-as draft-on negyedik választott volt. Az első éve után a második szezonra némileg visszaestek a számai és elsősorban csereként számítottak rá, közel 7 perccel töltött kevesebbet a pályán, mint előtte.

Azzal számolnak, hogy Williams mindenképpen szeretne előrébb lépni és egy ambíciózus fiatal együttesben erre lehet is esélye. Nem csak tőle várnak a chicagói keretből fejlődést és arra számítanak, hogy társai pozitív energiájából is tud erőt meríteni.

Fotó: WNBA

Hirdetés