Hirdetés
USA

Gabby Williams triplái fejlődtek a legtöbbet

Hirdetés

Egy teljes játékhetet már maga mögött tudhat a WNBA mezőnye. Ez szerte az Egyesült Államokban arra ösztönözte a szakírókat, hogy az első gyorsértékeléseket megtegyék. Így tett az ESPN felületein az egyik legismertebb szakíró Mechelle Voepel is, aki a hagyományos heti erőssorrend mellett minden csapatnál megnevezte az a játékost, akit eddig az “x-faktornak” tart. Kiemelésre került a Sopronba érkező Gabby Williams.

Az erősorrendben nagy meglepetés nem mutatkozik. A Seattle Storm, a Chicago Sky, a Washington Mystics és a Minnesota Lynx áll az első négy helyen.

Az első négy összecsapásából hármat megnyerő Chicago Sky-nál az “x-faktornak” a Sopronban érkező Gabby Williams-t nevezték meg. Elsősorban amiatt, hogy a triplákban rengetet fejlődött. Az első két szezonjában a 67 mezőnykísérletéből mindössze 14 lett sikeres. A jelenlegi szezonban négy mérkőzés után a 18 kísérletéből már 8.

Úgy érzem, hogy ez volt a legnagyobb hiányosságom. Állandóan attól féltem, hogy hibázok és így keveset vállalkoztam. Most megjött az önbizalmam.

– nyilatkozta az ESPN-nek az európai szezonra Sopronba érkező Williams.

Fotó: WNBA