Hirdetés
Magyarország

Gabby Williams várakozásai az Euroliga negyeddöntő előtt:

:

Hirdetés

Szerdán kezdődik a Sopron Basket és az LDLC Asvel Feminin Euroliga negyeddöntő párharca. A Sopron Basket videós riportjában Gabby Williams nyilatkozott a várakozásairól.

Tartanunk kell magunkat ahhoz, amit egész évben csináltunk. Úgy gondolom, hogy eddig minden buborékban nagyon koncentráltak voltunk. Jó dolog, hogy ismét mi rendezhetünk és így nem kellett utaznunk. Fenn kell tartanunk a koncentrációt és a lendületet a következő napokban az edzéseken és ugyanúgy kell készülnünk, ahogy egész évben tettük.

– mondta Williams, akit arról is kérdeztek, hogy miként tölti az időt a buborékban: “Viszek magammal könyveket. Bri menyasszonya ajánlott néhány jó könyvet, amelyeket mostanában olvasok. Beviszem magammal az Xboxomat és nézem az anime sorozataimat.” – tette hozzá.

Idén a Sopron Basket a Bourges és a Basket Landes csapatával már játszott a francia élvonalból.

Idén nagyon jól ismerjük már a francia csapatokat, én pedig játszottam is a francia bajnokságban, szóval tudom, hogy nagyon fizikális összecsapások lesznek. Tudom, hogy nagyon keményen fognak védekezni és nagy energiával fognak játszani. Fel kell készülnünk egy fizikális ütközetre!

– osztotta meg várakozásait a soproniak klasszisa, aki az Euroliga MVP címért is versenyben van a FIBA-nál.

“Ritmust adhatok a játékunknak védekezésben és támadásban, megpróbálom megállítani az ellenfeleket, majd elindítani az ellentámadásokat, vagyis a mérkőzés ritmusának megadása lehet az, amivel a legtöbbet tudom hozzátenni a csapat játékához.” – jellemezte saját játékát Gabby Williams, aki a várakozásait az alábbiak szerint foglalta össze.

Természetesen be szeretnénk jutni a FINAL4-ba, ez a végső célunk, de azt szeretném, hogy mindenki tartsa magát ahhoz, amit elterveztünk, adjon bele száz százalékot, küzdjünk amilyen keményen csak tudunk és ne csalódottan jöjjünk le a pályáról

A teljes riport megtekinthető az alábbiakban:

Fotó: Girgász Péter

Hirdetés