Hirdetés
Archivum

Gabriel Carrasco a VBW CEKK Cegléd új vezetõedzõje:

:

Hirdetés

A VBW CEKK Cegléd a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Gabriel Carrasco veszi át a szakmai munka irányítását a klubnál. A spanyol szakember korábban már dolgozott hazánkban, a PEAC-Pécs vezetõedzõje volt.

Forrás: VBW CEKK Cegléd hivatalos honlap

A szezon végén csapatunk vezetõsége megköszönte Peter Jankovic munkáját, akivel, ha sok hullámvölgy is volt a szezonban, végül sikerült elérni a 6., Európa Kupa indulást jelentõ helyet. A távozó vezetõedzõ helyére a következõ szezonra egy a magyar bajnokságot már ismerõ spanyol szakember érkezik Gabriel Carrasco személyében.

Gabriel Carrasco a 2017/2018-as szezonban dolgozott hazánkban a PEAC-Pécs vezetõedzõjeként. Elõtte Spanyolországban edzõsködött, ahol csapatát feljuttatta az elsõ osztályba, majd ott a Spanyol Kupát is megnyerte velük. A legutóbbi szezont szintén Spanyolországban töltötte, ezúttal férfi csapat mellett dolgozva.
A több mint 20 éve edzõsködõ szakembert szeretettel várjuk augusztus közepén az alapozás megkezdésére és bízunk benne, hogy a CEKK vezetõedzõjeként is sikeres lesz.

Hirdetés