Hirdetés
Archivum

Gáláztak az olaszok:

:

Hirdetés

Szerdán este Parmában rendezték az olasz nõi kosárlabda All Star gálát. Az esemény fõmérkõzését az olasz válogatottat legyõzve a helyi liga legjobb légiósaiból álló alakulat nyerte 77-63 arányban.

Parma adott otthont az olasz nõi kosárlabda All Star gálának. Az aprócska parmai csarnokban színes programok várták a szurkolókat. Az eseményen az idén 90 éves Olasz Kosárlabda Szövetséget is köszöntötték, így az olasz kosárlabda élet számtalan ismert személyisége tiszteletét tette a helyszínen.

A mérkõzés minden igényt kielégített, igaz mindössze egy félidõn át volt szoros az állás. 20 perc játék után még csak 4 ponttal, 44-40-re vezettek a légiósok. A harmadik negyedben azonban eldõlt a találkozó, Cohen, Antibes és Vujovic találatait követõen 17 ponttal elléptek a légiósok. A negyedik periódusban az olaszok szépítettek, így lett a vége 77-63. A mérkõzés legjobbjának az olaszok közül a 8 pontos Sabrina Cinilit, míg a légiósok közül a 12 pontos Nicole Antibe-ot választották.

A gálán tripladobó versenyt is rendeztek, amit Martina Crippa nyert meg Megan Mahoney elõtt. Az este teljes bevételét, nagyjából 2500 eurót az egyik legnagyobb olasz alapítvány kapta.

Eredmények


Olasz válogatott – Légiósok „All Stars” 63-77


Olaszország: Buccianti, Arturi, Pastore 8, Battisodo 8, Gatti, Zanoni 9, Santucci 6, Cinili 8, Consolini 4, Bagnara 4, Siccardi 4, Sarni 2, Soli, Silva, Crippa 10. Edzõ: Giampiero Ticchi.

Légiósok: Hicks 9, Cohen 3, Cirov 5, Willis 6, Haynie 6, Vujovic 11, Aziz, Mahoney, Antibe 12, Ohlde 9, Stansbury 11, Ervin 5. Edzõ: Santino Coppa.

Hirdetés