Hirdetés
USA

Geno Auriemma étterme a járvány megfékezésén dolgozókon segít

Hirdetés

Az egyetemi kosárlabdázás egyik legsikeresebb szakvezetője Geno Auriemma. A UConn mesterének New Hampshire-ben Manchester városában egy étterme is van, amely rendkívül fontos gesztust tett a közelmúltban.

Geno Auriemma és az étterem munkatársai úgy határoztak, hogy azoknak főznek, akik nap, mint nap a frontvonalban küzdenek a járvány lassítása érdekében. Az egészügyi dolgozókat, a mentősöket, a rendőröket és a tűzoltókat látják el ételekkel.

Múlt héten a Westside Care Center és az ICare Health Network egészségügyi központokban három-három műszaknak vittek élelmet. Legutóbb pedig a Manchester Memorial Kórház dolgozóit segítették. Az Egyesült Államok azon északi térségében is rendkívül leterhelt az egészségügyi ellátórendszer, így minden segítség jól jön.

Ez az állam rengeteget adott nekem és nem mindig van esély ezt ilyen módon meghálálni. Rendkívül hálásak vagyunk mindenkinek, aki az egészségügyben vagy az ellátórendszer bármely pontján dolgozik. Ilyen időkben  gondoskodnunk kell egymásról. Mi étellel tudunk köszönetet mondani és segíteni.

– fogalmazott Auriemma.

Fotó: uconnhuskies.com