Hirdetés
Magyarország

“Gereben Livi optimizmusa, küzdeni tudása áll a film középpontjába”:

:

Hirdetés

„Rengeteg segítséget kaptam, mialatt küzdöttem a betegséggel, most pedig remélem, hogy ez a film lesz segítség azoknak, akik hasonlóan nehéz helyzetbe kerültek” – mondta a hirado.hu-nak Gereben Lívia, akinek a történetéből most dokumentumfilm készült „Amíg a vérem hajt!” címmel, amelyet december 24-én este 20 órakor mutatnak be az M4 Sporton. Livi és családja története annyira megindító, hogy a forgatás és a film készítése a négytagú alkotói csapat tagjaira is nagy hatással volt.

A dokumentumfilmet az M4 Sport munkatársai, Péter Ágoston, Kulcsár András, Németh Gábor és Tihany Viktor készítették. Az elmúlt évek egyik legtehetségesebb női kosárlabdázójának történetét idén nyáron kezdte el forgatni a közszolgálati sportcsatorna stábja. Az 52 perces filmben a sportoló mellett a családtagok, csapattársak és a barátok is megszólalnak.

Livi határtalan optimizmusa, küzdeni tudása és a család összetartó ereje került a film középpontjába. Gereben Lívia a betegség diagnosztizálása után egy évvel már csatlakozhatott a válogatott edzőtáborához, 2020 őszén pedig újra pályára léphetett az élvonalban.

Azt gondolom, hogy mindannyiunkra óriási hatással volt a film. Livi története néhol felkavaró, de összességében felemelő, ezért is akartuk megmutatni a küzdelmét

– mondta Kulcsár András a hirado.hu-nak.

A teljes riport a dokumentumfilm elkészítéséről IDE KATTINTVA olvasható a hirado.hu oldalon.

Fotó: hirado.hu

Hirdetés