Hirdetés
Magyarország

Gereben Lívia legrutinosabb játékosként segíti a Szekszárdot a Hepp Kupán:

:

Hirdetés

A hétvégén Szekszárd ad otthont a TARR női Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntőjének.

A második elődöntőben pénteken 18 órától az Atomerőmű KSC Szekszárd és a Csata DSE méri össze az erejét. A szekszárdi klub második beharangozójában Gereben Lívia is megosztotta gondolatait a tornával kapcsolatban. Legidősebb, legrutinosabb játékosként fogja segíteni a szekszárdi csapatot.

Gereben már letette névjegyét idén a sorozatban. A Baja elleni negyeddöntőben, melyet 93-77-re nyert meg a Szekszárd, 26 pont, 18 lepattanó és 8 gólpassz került a statisztikai lapjára.

Nagyon izgatottan várom a négyes döntőt. Ha a négy legjobb összeméri az erejét, az mindig nagy nagyon nagy dolog és nagy izgalmakat hoz magával. Legyen szó akár az Euroligáról vagy a Hepp Kupa négyes döntőről. Én személy szerint nagyon ki vagyok éhezve a játékra és várom azt, hogy együtt játszhassak a csajokkal. Furcsa lesz, mert én leszek a csapat legidősebb, legrutinosabb tagja. Mindig idősebb csapattársaim voltak, de ezt a szerepet is nagyon szeretem. Nagyon remélem, hogy tudok segíteni a csapattársaknak az ő jövőjük és céljaik érdekében. Kiélezett lesz a találkozó. Jó mérkőzések lesznek, mindenki nagyon várja és a legjobb eredményt szeretnénk elérni.

– mondta Gereben Lívia.

A rendezvény programja:

2021. január 29. péntek
15.00 MTK-TFSE-BKG Príma Akadémia (A)
18.00 Atomerőmű KSC Szekszárd-Csata DSE (B)

2021. január 30. szombat
15:00 Mérkőzés a 3. helyért (A vesztes-B vesztes)
18:00 Döntő (A győztes-B győztes)
20:00 Eredményhirdetés

A teljes riport megtekinthető az alábbiakban:

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés