Hirdetés
Archivum

Gõzerõvel készül a Sepsiszentgyörgy:

:

Hirdetés

Augusztus 26-án kezdte a felkészülést az új évadra a román bajnoki címvédõ Sepsiszentgyörgy. A klub hivatalos Facebook oldalán jelent meg egy összeállítás képgalériával az elsõ napokról. Az alábbiakban ez olvasható.

Fotó: Sepsi-SIC/Miska Brigitta

Fotó: Sepsi-SIC/Miska Brigitta

Forrás: AC Sepsi-SIC Facebook

Csapatunk augusztus 26. óta teljes erõbedobással készül az októberben rajtoló belföldi és nemzetközi megmérettetésekre. Az amerikai Alyssia Brewer még nem érkezett meg Sepsiszentgyörgyre, a center szeptember 4-én csatlakozik a lányokhoz, a márciusban keresztszalag-szakadást szenvedõ Ioana Ghizilã pedig továbbra is gõzerõvel végzi a sérülés utáni rehabilitációt.

Szeptember 13-án és 14-én felkészülési mérkõzést játszunk a PEAC-Pécs ellen a Sepsi Arénában. Az elsõ meccset megelõzõen klubbemutatót tartunk, ahol az öt szakosztályban – kosárlabda, kézilabda, birkózás, kerékpározás és asztalitenisz – szereplõ sportolók megmutathatják magukat a nagyközönségnek.

A folytatásban Olaszországba utazunk, ahol 17-én az Umana Reyer Venezia csapatával játszunk, majd 19-én és 20-án a Sió Kupa négycsapatos tornán veszünk részt. Az elõdöntõben az ELTE BEAC Újbuda lesz az ellenfelünk, a másik ágon a házigazda KSC Szekszárd és az NKE-Csata csap össze a döntõbe jutásért.

Szeptember 21-én a VBW Cekk Cegléd ellen lépünk pályára, majd ezt követõen utazunk haza. 27-én és 28-án sor kerül a Sepsi Kupára, ahol csapatunk mellett a szerb Crvena zvezda, Brassó és a Kézdivásárhelyi SE vesz részt.

Az október 2-án rajtoló nõi kosárlabda Nemzeti Liga elsõ fordulójában Brassóval játszunk a D. P. Colibași Sportcsarnokban, az elsõ hazai tétmérkõzésünket október 9-én a Bukaresti Rapid ellen játsszuk. Az Európa-kupában szintén idegenben kezdünk, október 17-én a lengyel Artego Bydgoszcz otthonában játszunk, majd október 23-án a török Galatasaray látogat a Sepsi Arénába.

Hirdetés