Hirdetés
Archivum

Griner extra teljesítménye és zsákolása, de a Phoenix veresége:

:

Hirdetés

Péntekrõl szombatra virradóra négy mérkõzést rendeztek a WNBA-ben. Nézzük a játéknap összefoglalóját.

A Connecticut Sun 87-74-re legyõzte a Phoenix Mercury gárdáját. Hullámzó elsõ félidõ jellemezte a találkozót, mely során elõbb a Mercury került kisebb elõnybe, majd a Sun 24-3-as futással a fordított. A félidõben pedig 46-38-ra vezetett a Connecticut. A harmadik negyedben az ihletett formában játszó és 29 pontot szerzõ Brittney Griner zsákolt is, de 5 pontnál közelebb nem került csapatával. A játékrészt ráadásul 9-0-val zárta le a Sun és így 68-54-re léptek el. A záró szakaszban már nem volt kérdés a gyõztes kiléte.

A tabella elsõ két helyezettje a Minessota Lynx és a Los Angeles Sparks is hozta a kötelezõt. A Lynx 75-69-re verte a Washington Mystics gárdáját. Maya Moore 27 ponttal vette ki a részét a sikerbõl. A Sparks pedig 87-79-re gyõzte le a Dallas Wings együttesét. Itt a Sparks csak a záró szakaszban tudta bebiztosítani a gyõzelmét, Nneka Ogwumike 28, Kristi Toliver 24 pontig jutott.

A Chicago Sky fontos meccset nyert, szoros végjátékban 92-88-ra múlták felül a Seattle Storm együttesét. Tamera Young 24 ponttal lett a gyõztes csapat legjobbja, Allie Quigley 9 perc alatt 6 pontot szerzett.


Eredmények

Phoenix Mercury – Connecticut Sun 74-87
Washington Mystics – Minnesota Lynx 69-75
Seattle Storm – Chicago Sky 88-92
Los Angeles Sparks – Dallas Wings 87-79
 

Hirdetés