Hirdetés
Magyarország

Grosbasket: Európa egyik legmodernebb kosárlabda üzlete nyílt meg Budapesten:

:

Hirdetés

Augusztus 15-én szombaton – Ljubljana és Zágráb után – a Grosbasket megnyitotta legújabb, budapesti üzletét. Több százan vettek részt az eseményen.

Modern berendezésével, profi kialakításával Európa egyik legmodernebb sportboltja nyílt meg Budapesten (1138 Budapest, Váci út 140.), a kosarasok legnagyobb örömére. Az üzleten belül egy igazi kosárpálya is kialakításra került, hogy tényleg felejthetetlen élmény legyen a vásárlók, játékosok látogatása.

Grosbasket Budapest

Cím: 1138 Budapest, Váci út 140.
Web: www.grosbasket.hu

A megnyitón sok kosaras programmal kedveskedtek a tulajdonosok, mindig történt valami a hatalmas alapterületű boltban.

Három raffle, két ügyességi játék, és egy látványos zsákoló-show színesítette a programot. Több száz Jordan-fanatikus jött el a nagy napra, hogy behúzza a hőn áhított Jordan 1 cipőjét, míg a pályán az Adidas H.O.R.S.E. és az Under Armour Knockout játékok nyereményeiért folyt a versengés, de a nap leglátványosabb része a Face Team Show zsákoló parádéja volt, a srácok mindenkit elkápráztattak lendületes produkciójukkal.

Néhány ismert játékost is fel lehetett fedezni a tömegben, többek között Vojvoda Dávid, az Alba Fehérvár és a válogatott játékosa, valamint Jelena Brooks, a Sopron Basket játékosa is felfedezhető volt.

Egy szuper üzlet fantasztikus megnyitóján jártunk, sok sikert kívánunk a Grosbasketnek a jövőben!

Fotók a megnyitóról:

Hirdetés