Hirdetés
Magyarország

“Egy olyan csapatot vázoltak fel nekem, ami rettenetesen szimpatikus”:

:

Hirdetés

A VBW CEKK Cegléd a minap jelentette be, hogy visszatér a klubhoz Szabó Dóra. A játékossal a ceglédiek hivatalos honlapja készített rövid interjút.

Te nem új érkezőként írtad alá a szerződésed, hanem visszatérőként, így nem azt mondom, hogy röviden mutatkozz be, hanem hogy röviden meséld el, mi történt veled, mióta elmentél Ceglédről.

Ceglédi éveim után Pécsre vezetett az utam, ahol a PINKK csapatában töltöttem el egy esztendőt, majd négy éven keresztül a BEAC-ban játszottam és dolgoztam edzőként is.

Mennyire volt nehéz döntés, amikor elfogadtad ajánlatunkat, és mi döntött a visszatérés mellett?

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy egyszerű döntés volt, hiszen nagyon szerettem Budapesten lenni és rendkívül hálás vagyok mindenkinek akikkel együtt dolgozhattam a BEAC-ban, jól éreztem magamat a csapatban és edzői szerepben is, de az elmúlt időszakban motoszkált már valami bennem, hogy lehet lépni kellene és kipróbálni magamat még valahol máshol és ekkor jött tökéletes időzítésben a megkeresés a Cegléd oldaláról, ahol egy olyan csapatot vázoltak fel nekem, ami rettenetesen szimpatikus volt, így ez megkönnyítette a döntésemet.

Még csak körvonalazódnak a csapatok keretei, így az erőviszonyokat maximum csak sejteni lehet, de egyénileg mit vársz a következő szezontól?

Mindenek előtt a csapatot szeretném segíteni ott ahol csak tudom és az új szerepkörömben helytállni és minél megbízhatóbb, stabilabb játékot nyújtani.

A korábbi CEKK-es éveidből mi az első emlék, ami eszedbe jut?

Ami publikus? 🙂 Viccet félretéve, a nagyon jó kis társaság, akikkel bármennyi időt el tudtunk tölteni együtt!

Fotó: Girgász Péter / ELTE-BEAC Újbuda

Hirdetés