Hirdetés
Archivum

Gyakorlatilag kész a Salamanca kerete:

:

Hirdetés

A francia bajnok mellett a spanyol bajnok kerete is formálódott a héten. A Salamanca jövõ évi csapata lényegében összeállt és ezúttal nem lesznek nagy változások.

A Salamanca idén úgy futott neki az átigazolási szezonnak, hogy a csapatuk magját megtartották. A következõ szezonra Silvia Domínguez, Krissi Givens, Laura Quevedo, Adaora Elonu és Erika De Souza biztosan visszatér.

Új igazolásként érkezik a spanyol válogatott Laura Nicholls, aki egy felemás olasz (Passalacqua Ragusa) kitérõ után keres jelenleg új impulzusokat a pályafutásában. Visszatér a Salamancához María Asurmendi, aki korábban már erõsítette a csapatot, de az elmúlt évet több lehetõség reményében a Gernika alakulatánál töltötte.

A nyár legnagyobb igazolásaként szintén egy korábbi játékos tér vissza, a YDÜ együttesével három trófeát nyerõ Angelica Robinson-t köszönthetik ismét salamancai mezben a szurkolók. Robinson 2013 és 2015 között két szezont töltött a klubnál és a Spanyol Kupában többek között MVP is lett. A rendkívül közvetlen játékos óriási kedvenc a csapat hívei között.

Az encancha.com portál arról ír, hogy Jorge Recio a Salamanca elnöke még két játékossal tárgyal. Folynak az egyeztetések Laura Gil szerzõdéshosszabbításáról. Mellette pedig szeretnék visszahozni Shay Murphy-t, aki Robinson-hoz hasonlóan szintén rendelkezik montenegrói állampolgársággal és szintén játszott már korábban Salamancában. Ha vele nem jön össze a megállapodás, akkor a posztjára mást keresnek.

Hirdetés