Hirdetés
Magyarország

Gyermekvédelmi intézményben élő gyermekek táboroztatását segíthetjük:

:

Hirdetés

A kosárlabdához ezer szálon kötődő Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítvány, ahol több klub, utánpótlás műhely gyermekei teljesítik a közösségi szolgálatot, az Adjukössze portálon közösségi adomány-gyűjtési kampányt indított.

A KAMPÁNY RÉSZLETEI ITT ÉRHETŐEK EL

Az alapítvány elsősorban életminőség javítását célzó, illetve a szünidő hasznos eltöltését, valamint élménydús szabadidős programok létrehozását tűzi ki céljául egész évben, mely kiegészül a nyári időszakban megvalósuló táborokkal. Az eddig megszervezett szünidős programok körét, illetve az ezen résztvevő gyermekek számát szeretnénk bővíteni – olvasható az Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítvány felhívásában, mely kiemeli:

Jelenleg 100-150 gyermeknek van lehetősége évente az alapítvány által arra, hogy élménypedagógiai táborokban vegyen részt az ország több pontján (Balatonakarattya, Jásd, Budapest, Szigetmonostor, Nagybörzsöny, Röjtökmuzsaj), illetve külföldön is (Horvátország).

Ebben az évben egyik célkitűzésünk, hogy a Vissen élő gyermeket is bevonjuk az év közben szervezett programjainkba, de leginkább célzottan a nyári táborainkba.

Nagy örömünkre szolgál, hogy ez év januárjától megnyithattunk Közösségi Házunkat is Vissen, ami elsősorban táborhelyként szolgál több gyermekvédelmi intézményben élő gyermek számára is.

Köszönjük szépen a segítségedet!

Hirdetés