Hirdetés
Archivum

Gyõri Dorottya az Aluinvent DVTK új igazolása:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Gyõri Dorottyával bõvült a csapat kerete.

Gyõri Dorottya már a felkészülés elsõ napjától kezdve próbajátékon volt a DVTK-nál. Ahogy Maikel Lopez vezetõedzõ fogalmaz a klub közleményében, ezen bizonyította lelkesedését és eltökéltségét, olyan játékos képét mutatta, aki mindent megtesz az Aluinvent DVTK sikeréért a pályán és azon kívül is.

A 189 cm magas 25 éves erõcsatár középiskolai és egyetemi tanulmányait az Egyesült Államokban folytatta. A Messiah Egyetem international business szakának hallgatójaként végzett. Egyetemi évei alatt a legjobb szezonjában 17,1 pontot és 8,9 lepattanót átlagolt. Gyõri Dorottya Magyarországon a PINKK Pécsi 424 csapatában szerepelt korábban, mellyel 2014 tavaszán magyar bajnok is lett.

Az Aluinvent DVTK jelenlegi kerete: Arad Zsófia, Adamecz Lilla, Bach Boglárka, Czank Tímea, Gorjanácz Ágnes, Gyõri Dorottya, Horváth Bernadett, Tina Jovanoviæ, Kalocsai Dorina, Rasheed Rita, Cierra Robertson-Warren, Sikora Emõke és Szécsi Orsolya. Az elsõ csapattal készülnek: Kovács Luca, Schmidt Gréta, Vörösházi Jázmin.
 

Forrás: DVTK.eu

Hirdetés