Hirdetés
Archivum

Gyõzelemmel mutatkozott be a bajnokságban a Gyõr:

:

Hirdetés

Vasárnap este bemutatkozott a Magyar bajnokságban a Gyõr. Az elsõ találkozón Laklóth Annaék 77-73-as gyõzelmet arattak az MTK ellen.

A Gyõr 8-0-val kezdett, de az MTK gyorsan fordított és Svitlica triplája után 12-10-re vezetett is a fõvárosi gárda. Az elsõ negyed végén 20-18 állt az eredményjelzõn. A második szakasz Tinkle triplájával indult és gyorsan visszavette a kezdeményezést a Gyõr. Semsei Barbara két villanása és Fejes Réka ziccere után 35-23-nál már MTK idõkérés következett. A rövid eligazítás jól sikerült, Svitlica egymás után kétszer volt eredményes, majd Orsó triplájával még tovább csökkent a differencia. A félidõben 41-38 állt az eredményjelzõn.

A harmadik negyedben a végül 28 egységig jutó Vandersloot vezérletével a 14 pontot is elérte a különbség. A 64-52-rõl induló záró szakaszban az MTK mindent megtett a felzárkózás érdekében. 68-60 után egy 8-2-es szériával már 70-68-ra módosult az állás az utolsó két percbe érkezve. Vandersloot triplája azonban a legjobbkor érkezett és ezzel a Gyõr el is döntötte a gyõztes kilétét.

Eredmény
HAT Agró UNI Gyõr – MTK Budapest 77-73

 

Hirdetés