Hirdetés
Archivum

Gyõzelemmel mutatkozott be Hejkova a Valencia kispadján:

:

Hirdetés

Hiába az EuroLiga-rájátszás megpróbáltatásai a Spanyol Bajnokság szombati fordulójában sem találtak legyõzõre a sztárcsapatok.

A Valencia a Sopron elleni elhúzódó párharc és egy edzõváltás után lépett pályára Ibizán. Douglasék fáradtan és fásultan mozogtak, pontatlanul is céloztak, de a szerényebb játékerõt képviselõ riválisuk nem tudott élni a felkínált lehetõséggel.

Egy negyed után még vezetett az Ibiza, de a szünetben 32-29-re már a Valencia járt elõrébb. A harmadik negyedben már a 10 pontot is megközelítette a különbség, a negyedik szakaszban pedig kétszámjegyû lett a differencia. Az elsõ meccsét végül 54-65-re nyerte Natalia Hejkova a Valencia kispadján. A találkozó legeredményesebbje természetesen a Brunson-Douglas duó volt. A csapat 64 pontjából ketten 30-at szereztek.

A Pamplonában fellépõ Salamancának nem volt még ennyire nehéz dolga sem. Alba Torrensék a félidõben még “csak” 8 ponttal vezettek, majd a harmadik és a negyedik negyedben még 17 pontot vertek ellenfelükre és végül 63 -88-ra diadalmaskodtak. A Salamanca húzóemberei ezúttal a 17 pontos Snell és a 18 pontos Torrens voltak.

A Celta Vigo otthonában játszó Rivas Ecopolis izzadt meg a legjobban. Itt három negyed után 6 ponttal még a hazaiak jártak elõrébb. Az utolsó negyedben azonban a végül 15 pontig jutó Aguilar és a 13 pontos Anna Cruz vezetésével egy hatalmas rohamot indítottak a madridiak, mellyel 9 pontot vertek ellenfelükre és ezzel kiélezett végjáték után 62-65-re behúzták a gyõzelmet.


Eredmények

UNB OBENASA LACTURALE – PERFUMERIAS AVENIDA 63-88
GIRONA FC – C.B. OLESA – vasárnap játsszák
PALACIO DE CONGRESOS DE IBIZA – CIUDAD ROS CASARES VALENCIA 54-65
GRAN CANARIA 2014 LA CAJA DE CANARIAS – CADI LA SEU D´URGELL 59-75
RC CELTA INDEPO – RIVAS ECOPOLIS 62-65
EXTRUGASA – SÓLLER BON DÍA! 75-84
MANN FILTER ZARAGOZA – HONDARRIBIA – IRÚN 67-50

Hirdetés