Hirdetés
Magyarország

Győzelemmel szeretné zárni az évet a TFSE-MTK:

:

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Hirdetés

A TFSE-MTK az idei év utolsó mérkőzését hazai közönség előtt játssza a VBW CEKK Cegléd ellen.

December 16., szombat
19:00 TFSE-MTK – VBW CEKK Cegléd
Budapest, Dr. Koltai Jenő Sportközpont
Játékvezetők: Lengyel Ádám József, Sörlei Attila, Gruber Nikolett Lilla (Schäffer Béla Róbert)

A TF eddig kiválóan teljesít a szezonban, az utolsó találkozón idegenben az E.ON ELTE BEAC ellen arattak 94-73-as sikert. Hegedűs Péter vezetőedző nyilatkozott a lapunknak a múlt heti eseményekről és a Cegléd elleni következő meccsről.

“Az első félidőben a védekezésünk nem volt elég kemény, ezt a 20 perc utáni egál eredmény is mutatja. A harmadik negyedben már tudtunk változtatni a védekezésen. Fontos lenne, hogy a mérkőzéseket koncentráltabban tudjuk kezdeni, és az elejétől felvegyük a ránk jellemző ritmust. Örülök a 31 gólpassznak, ami azt jelenti, hogy az irány, ami felé haladunk az jó. A csapaton belüli célokat folyamatosan keressük, hogy minél jobban járassuk a labdát, és hogy több játékost be tudjunk vonni a pontszerzésbe is. Ezen az úton kell továbbmenni.”

December 16-án a Dr.Koltai Jenő Sportközpontban zárja az évet a TF. Egy olyan csapat érkezik, akiknek még nem sikerült győzelmet szerezniük az idei bajnokságban. A VBW CEKK Cegléd sereghajtó szerepben igyekszik minden ellenfelének a dolgát megnehezíteni, fiatalokat (pl. Rakita Lili, Viszmeg Míra, Vincze Nikolett) és pár rutinosabb játékosokat (pl. Czank Tímea, Barnai Judit, Szerelem-Kobolák Cintia) is a soraikban tudhatnak.

“Szeretnénk a naptári évet egy jó mérkőzéssel zárni és fejlődni a saját játékunkban, elsősorban a védő oldalon. Biztos vagyok benne, hogy a Cegléd éhes a sikerre, így az elejétől kezdve komolyan kell vennünk a mérkőzést. Idén légiósok nélkül szerepel a klub, de több tapasztalt, rutinos játékossal rendelkeznek, akik képesek fejtörést okozni az ellenfélnek. Úgy gondolom, hogy minden klub várja már az ünnepeket, ezzel mi sem vagyunk másképp, ugyanakkor tisztában kell lennünk azzal is, hogy szombaton még egy fontos feladat vár ránk. Bízom benne, hogy sok néző látogat ki az idei utolsó hazai mérkőzésre, illetve, hogy sok cipős doboz gyűlik össze az Age of Hope alapítványnak.”

Hirdetés