Hirdetés
Európa

Győzelemre készül az NKA Universitas Pécs – Jovan Gorec nyilatkozott:

:

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés

Utolsó fordulójához érkezik az Európa Kupa csoportköre, mely során kialakul a továbbjutó legjobb 32 csapat mezőnye. Három naposra nyúlik ez a forduló, kedden összecsapott már egymással a Besiktas és a Panathinaikos, szerdán és csütörtökön még összesen huszonhárom találkozót rendeznek. Az előzetesen könnyű feladatnak ígérkező utolsó Európa Kupa csoportmeccsére készül tehát az NKA Universitas Pécs csapata is, mely a győzelem nélkül álló horvát ZKK Ragusa Dubrovnik ellen lép pályára szerda este 18 órától az Akadémián.

A nemzetközi összecsapások előtt oldalunk állandó szakértője, Károlyi Andrea foglalta össze a várakozásait, mely IDE KATTINTVA olvasható, a Pécs mérkőzése előtt pedig a Jovan Gorec vezetőedző osztotta meg gondolatait:

Jól jön nekünk ez a hét, hogy nem kell utaznunk, a szerdai lesz az utolsó Európa Kupa csoportmeccsünk, mondhatom azt, hogy kötelező győzelemmel. Fontosnak tartom, hogy két vereséggel záruló meccs után tudjunk egy olyan mérkőzést játszani, hogy visszanyerjük a ritmusunkat és az önbizalmunkat. Ebből a szempontból egy jó meccsnek ígérkezik a Dubrovnik elleni, ahol elsősorban önmagunkra kell koncentrálnunk. Ki kell javítanunk azokat a hibáinkat, amik az előző két mérkőzésen problémát jelentettek. Bízom benne, hogy a fiatal játékosoknak is tudok majd több játékpercet adni.

– összegzett Jovan Gorec, az NKA Universitas Pécs vezetőedzője.

Hirdetés