Hirdetés
Magyarország

Győzelmi kényszerben a Győr:

:

Hirdetés

Az UNI Győr – MÉLY-ÚT együttese csütörtökön 21 óra 30 perctől a portugál Olivais otthonában lép pályára az Európa Kupában. Óriási a tétje a találkozónak a magyar csapat szempontjából.

Ahogy azt a beharangozónkban is kiemeltük, egyszerű a képlet a Győr szempontjából a portugáliai vendégjáték előtt: a realitások alapján kizárólag a győzelemmel maradna esély a továbbjutásra a válogatott szünet utáni két fordulót tekintve.

„Nagyon nehéz két hét áll mögöttünk. Rengeteget utaztunk, ráadásul nagy különbségű vereségeket is szenvedtünk a nemzetközi sorozatban. A magyar bajnokságban azonban az elmúlt két mérkőzésen fölényesen győztünk, ami ha a pozitívumokat akarom megragadni, s természetesen ezt szeretném, akkor nagyon jó dolog, hiszen a lányok jól tudtak reagálni a vereségekre. Szintén fontosnak tartom, hogy rengeteg tapasztalatot tudunk gyűjteni, kiemelkedően jó csapatok ellen játszva, ami elsősorban a fiatal játékosaink számára lesz a jövőben rendkívül hasznos. A szünet előtt még ez a portugáliai meccs vár ránk. Nagyon szeretnénk ezt a sorozatot győzelemmel zárni, ami után következhet egy szusszanásnyi pihenő” – vezette fel a mérkőzést a győri klub honlapján Milos Pavlovic vezetőedző.

Fotó: kosarsport.hu

 

Hirdetés