Hirdetés
Magyarország

Gyűjtést szervez a Győr a Cegléd elleni meccsen:

:

Fotó: gyorikosar.hu

Hirdetés

Szombaton 17 órakor a Ceglédet fogadja az UNI-Győr – MÉLY-ÚT az egyetemi csarnokban. A világban kialakult helyzet miatt ez a mérkőzés kicsit más lesz, mint a többi – írja a klub honlapja.

Az UNI-Győr – MÉLY-ÚT úgy döntött, hogy erre a találkozóra nem szed belépőt, ugyanakkor szeretne részt venni a nehéz helyzetben lévők, a háború által sújtott emberek megsegítésében, ezért a bejárathoz egy pénzgyűjtő urnát helyeznek ki, ahova a szurkolók bedobhatják adományaikat, melyet minden játékos, edző és vezető kiegészít, és a Baptista Szeretetszolgálat segítségével juttatják el a rászorulóknak.

Természetesen nemcsak pénzadományokat fogadnak el, hanem minden olyan dolgot, mely ebben a helyzetben segítséget jelenthet a bajba jutottaknak. Ezeket is összegyűjtjük, és eljuttatjuk a határra.

Emellett a magyar kormány létrehozta a Híd Kárpátaljáért segélyprogramot. Ennek része a 1357-es nemzeti segélyvonal, ahol egy hívás 500 forint, és egy számlaszám is nyílt az adományok gyűjtésére. A nemzeti összefogás számlaszáma: 11711711-22222222.

Gyertek ki minél többen a mérkőzésre, segítsük együtt a háború nehéz helyzetben lévő embertársainknak.

– zárul a győriek felhívása.

Hirdetés