Hirdetés
Magyarország

Gyűjtést szervez az ELTE-BEAC Újbuda a BKG elleni mérkőzésen:

:

Fotó: BEAC Női Kosárlabda Szakosztály / Facebook

Hirdetés

Az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésére készül az ELTE-BEAC Újbuda együttese, ami egy rendkívül fontos találkozó számukra – visszavágnának a BKG-PRIMA Szigetszentmiklós csapatának.

Azonban ezek a napok nem a sport nemes küzdelméről szólnak… közvetlen szomszédunkban egy olyan háború dúl, mely elől emberek százezrei kénytelenek mindenüket hátrahagyva menekülni. Ebben a helyzetben mindennél fontosabb segítséget nyújtanunk!

Az ELTE BEAC Újbuda NBI-es mérkőzései hagyományosan ingyenesen látogathatóak. Ezzel a hagyománnyal most sem szakítunk. Ám ezúttal a bejárathoz kihelyezünk egy adománygyűjtő dobozt, és arra kérünk mindenkit, hogy egy jelképes, (legalább) 1000 Ft-os adománnyal váltsa meg belépését a szombati találkozóra! Csapatunk a teljes befolyó összeget civil partnerünknek, az Age of Hope Alapítványnak ajánlja fel, akik a háború kitörésének pillanatától ott dolgoznak az ukrán-magyar határon, minden lehetséges segítséget megadva a háború elől menekülőknek. Azt gondoljuk, jelen pillanatban ők azok, akik a legjobban fel tudják mérni, mire van szükség a térségben, – legyen az tábori ágy, COVID teszt, vagy épp benzinköltség a szállításra – így a befolyt összeg elköltését teljes egészében rájuk bízzuk.

Köszönjük a támogatásotokat!
#nowar

Az Age of Hope Alapítvány tevékenységéről itt tájékozódhattok részletesen: https://aoh.hu

Hirdetés