Hirdetés
Magyarország

Gyűjtést szervez az ukrajnai háborús menekülteknek a Ludovika-FCSM Csata:

:

Hirdetés

A Ludovika-FCSM Csata a hivatalos honlapján felhívást tett közzé, a klub gyűjtést szervez az ukrajnai háborús menekülteknek.

Klubunk az ukrajnai rendkívüli helyzetre tekintettel ismét adományokat kér a szurkolóktól, amiket a Református Szeretetszolgálaton keresztül juttat el a háború elől menekülőknek.

Többször is fordultunk már szurkolóinkhoz, hogy lehetőségeikhez mérten adományokkal álljanak egy-egy jó ügy mellé, és a sikeres akciók után sajnos itt a következő alkalom, amikor segítséget kérünk.

Múlt csütörtök óta háború borította fel keleti szomszédunk, Ukrajna életét. A harcok elől több tízezren kerestek eddig menedéket hazánkban. Az ő mindennapjaikat szeretnénk elviselhetőbbé és emberibbé tenni, így a Református Szeretetszolgálat felhívásának eleget téve a Ludovika-FCSM Csata játékosai, edzői, sportszakemberei tárgyadományokat ajánlanak fel a szeretetszolgálat részére.

Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint álljanak mellénk, és a vasárnapi, NKA Universitas PEAC elleni bajnoki mérkőzésre (Ludovika Aréna, március 6. 18:30) hozzanak olyan tárgyadományokat, amelyek megkönnyíthetik a menekültek mindennapjait. Felajánlható takaró, tisztálkodási eszközök (fogkrém, fogkefe, tusfürdő, WC-papír, kézfertőtlenítő), tartós élelmiszer (gyümölcslé, műzli szelet).

Az adományokat a mérkőzésre belépéskor, a bejáratnál helyezzék el. Ne feledjék: akár egy-egy tárgy vagy eszköz is komoly segítség lehet egy nélkülöző, az egész életét hátrahagyó embertársunknak. Ugyancsak várjuk az adományokat a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája rendezvényen (Ludovika Aréna, március 3-5.) Minden adományt nagyon szépen köszönünk, a Református Szeretetszolgálat nevében is.

– fogalmaz a felhívás.

Hirdetés