Hirdetés
Magyarország

Harmadik diplomáját vehette át a Sopron Basket csapatkapitánya, Fegyverneky Zsófia:

:

Fotó: wb-sopron.com

Hirdetés

Ahogy az a Sopron Basket hivatalos honlapján is olvasható, pénteken, a FIBA svájci központjában, a Patrick Baumann Kosárlabda Házban vehették át diplomáikat, a nemzetközi szövetség TIME-OUT 2.0 projektjének keretében folytatott tanulmányaik után, a végzősök, köztük a soproni csapat-kapitány, Fegyverneky Zsófia.

Hét egykori és még jelenleg is aktív kosárlabdázót köszöntött ünnepélyes keretek között a FIBA főtitkára, Andreas Zagklis. Ahogy a soproni klub és sportakadémia, úgy a FIBA is nagy hangsúlyt fektet a sport mellett a képzésre, tanulásra. Ennek jegyében indította útjára néhány éve a TIME-OUT projektet, hogy segítse a pályafutásuk végéhez közeledő kosárlabdázók átállását a civil életre, egyben új perspektívákat nyitva meg elõttük. Három éve, a projekt első végzősei között volt Zsófi férje, Dénes Gábor is. Ikonunk mellett olyan neves sportolók végeztek a mostani programban, mint a szerbek kitűnősége, Sonja Vasic, a görög Evina Maltsi, és az olasz Giorgia Sottana.

Fegyverneky Zsófi a mostanival együtt már három diplomával büszkélkedhet, ezen a téren is kitűnő példaként szolgálva a fiataloknak.

Gratulálunk!

Hirdetés