Hirdetés
Utánpótlás

Harmadik fordulójához érkezett Sopronban a Másold Katát! – Kihívás!:

:

Hirdetés

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a Soproni Darazsak Sportkadémia Honti Kata közreműködésével ötletes kezdeményezést hirdetett meg a növendékeinek Másold Katát! – Kihívás! címmel. A második kihívás eredményhirdetésére vasárnap került sor és minap már a harmadik kihívás érkezett.

Harmadik fordulójához érkezett kihívás játékunk, melynek lényege, hogy minél pontosabban le kell másolni saját nevelésű ikonunk, Honti Kata mozdulatait.

Reméljük ezúttal is sokan beneveztek, legutóbb még Tapolcáról is kaptunk videót.

Ezúttal Kata dobómozdulatait kell másolni. A videóban szereplő labda helyett természetesen ülhetsz székre is! Nagyon fontos, hogy a videóban látható jobb kezes feladatokat bal kézzel is csináld meg!

Készíts videót és küldd el nekünk szombat délig a media@sopronidarazsak.com email címre (ha túl nagy lenne a videód mérete, akkor valamelyik internetes fájl küldő programot használd) a neved, a születési dátumod, és a jelenlegi csapatod megadásával.

A beérkezett anyagokat kiértékeljük és díjazzuk a legjobba(ka)t! A nyeremények mindegyikét Kata aláírásával juttatjuk majd el hozzád.

Játékra fel! Hajrá!

Hirdetés