Hirdetés
Archivum

Három hely már elkelt a négy között a 3×3-as Világbajnokságon:

:

Hirdetés

A magyar válogatott 20 óra 15 perctõl vív negyeddöntõt Amszterdamban a 3×3-as Világbajnokságon. A másik három hely már elkelt a legjobb négy között.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

A felsõ ágon Kína – Ausztrália elõdöntõt rendeznek. A kínaiak 16-12-re gyõzték le Romániát. Végig szoros találkozó volt, ahol a második öt perchez érkezve kerültek lépéselõnybe a kínaiak. A románok azonban nem engedték el a meccset, a 7 pontos Gabriela Marginean vezetésével még 14-11-re is felzárkóztak.

Ausztrália 19-13-ra gyõzte le Oroszországot. Nem volt annyira sima, mint az eredmény mutatja. Még két perccel a vége elõtt is visszajöttek 12-9-re az oroszok. Bec Cole és Alice Kunek extrájának köszönhetõen a hajrában az ausztrálok egyértelmûen frissebbek, higgadtabbak voltak.

A spanyol – magyar negyeddöntõ gyõztese Franciaországgal mérkõzik. A franciák a nap eddigi legsimább nõi összecsapásán 15-9-re legyõzték Olaszországot. Ezzel eldõlt, hogy címvédés biztosan nem lesz. Három és fél perc alatt 7-1-es francia kezdés mindent eldöntött. Migna Touré 6 ponttal lett a legeredményesebbjük.

A Spanyolország – Magyarország negyeddöntõ 20 óra 15 perctõl élõben itt követhetõ.

Ágrajz

Hirdetés