Hirdetés
USA

Három magyarországi légiós a WNBA elődöntőjében:

:

Hirdetés

Ahogy arról nagy terjedelemben beszámoltunk, csütörtökről péntekre rendezték a WNBA rájátszásának második fordulóját, melynek eredményeként kialakult az elődöntők párosítása. Három olyan játékos is érdekelt lesz az elődöntőben, aki az előttünk álló szezonra Magyarországra érkezik.

A rájátszás második fordulójában a Connecticut Sun 73-59-re verte a Phoenix Mercury-t. A Sopron Basket irányítója Briann January 32 és fél perc alatt 11 ponttal és 4 lepattanóval vette ki a részét csapata magabiztos győzelméből. Az UNI-Győr – MÉLY-ÚT centere Beatrice Mompremier három percet töltött a pályán.

A Minnesota Lynx sokáig emlékezetes küzdelemben 80-79-re győzte le a Phoenix Mercury-t. Az Atomerőmű KSC Szekszárd színeiben negyedik európai szezonjára készülő Erica McCall ezen a találkozón nem lépett pályára.

Az elődöntőben az alapszakasz-győztes Las Vegas Aces ellenfele lesz a Connecticut Sun lesz. A Minnesota Lynx csapatára peedig a Seattle Storm vár. A párharcok az egyik fél harmadik sikeréig tartanak.

Az elődöntők első játéknapja szeptember 20., vasárnap. Magyar idő szerint 19 órától méri össze az erejét a Las Vegas Aces és a Connecticut Sun, majd 21 órától a Seattle Storm és a Minnesota Lynx.

Fotó: WNBA

Hirdetés