Hirdetés
Magyarország

Három mérkőzés az Amatőr bajnokságban:

:

Hirdetés

Javában zajlanak a Hepp Kupa nyolcaddöntői, de közben pénteken este és vasárnap három mérkőzést az Amatőr-bajnokságban is megrendeznek.

A Piros-csoportban pénteken este a még nyeretlen és sereghajtó TFSE-MTK U23 a 4/1-es mutatóval jelenleg második NKA Universitas II. együttesét látja vendégül. A pécsiek múlt héten sikerrel vették a Hepp Kupa nyolcaddöntőjét és utána a Kiss Lenke KA-t is legyőzték, így egyértelműen esélyesként várhatják a találkozót. A csoport másik mérkőzésén vasárnap a BKG PRIMA Szigetszentmiklós II. és a Szegedi KE találkozik. A BKG egy győzelmet tudhat magáénak, míg a szegediek nyeretlenek. A Szigetszentmiklós éppen a TFSE-MTK U23-at múlta felül két héttel ezelőtt. Amennyiben a Szegedet is legyőzné, komoly lépéselőnyre tenne szert üldözőivel szemben.

A Fehér-csoportban ezen a hétvégén nem lesz játék. A Zöld csoportban viszont igen, ott vasárnap az Ajka és a Nyíregyházi Kosársuli méri össze az erejét. Az Ajka 3 győzelemmel és 2 vereséggel rendelkezik, míg a Nyíregyháza 2 győzelemmel és 1 vereséggel. Igazi középházi rangadó jön, melynek győztese tartja a lépést az élbollyal. Az elmúlt két fordulóban a Nyíregyháza nem talált legyőzőre, de a két igencsak fiatal sereghajtóval mérkőztek. Az Ajka pedig legutóbb a Zsíros Akadémia Kőbányát verte.

Menetrend

Női Amatőr NB I. Piros-csoport

November 25., péntek

19:15 TFSE-MTK U23 – NKA Universitas PEAC II.

November 27., vasárnap

17:00 BKG PRIMA Szigetszentmiklós II. – Szegedi Kosárlabda Egylet

Tabella, eredmények, statisztikák ITT

Női Amatőr NB I. Zöld-csoport

November 27., vasárnap

15:00 Ajka – Nyíregyházi Kosársuli

Tabella, eredmények, statisztikák ITT

Hirdetés