Hirdetés
USA

Három mérkőzéssel folytatódnak a WNBA küzdelmei:

:

Hirdetés

Vasárnap újabb három mérkőzéssel folytatódnak a WNBA küzdelmei.

A program 19 órakor a New York Liberty és a Phoenix Mecury összecsapásával indul. Sabrina Ionescu-t nem láthatjuk majd. A Liberty tájékoztatása szerint még további vizsgálatok várnak a játékosra, de nem hivatalos információk szerint súlyos a sérülése, minimum egy hónapot kihagyhat. Elmarad a nagy összecsapás Diana Taurasival, amit a vasárnap csúcspontjának szántak. A Liberty még nyeretlen, a Mercury-nak a Las Vegas ellen jó játékkal megtört a jég. Esélyesek a második siker megszerzésére.

A program az Indiana Fever és az Atlanta Dream találkozójával folytatódik. A Dream már két győzelemnél tart. A Liberty ellen jól használták ki, hogy riválisuk rotációja beszűkült. Betnijah Laney pedig élete meccsét játszotta. A Fever-nél a Mercury legyőzése után a Dallas ellen nem tudták azt a lendületet hozni. Satou Sabally tarthatatlannak bizonyult számukra.

A játéknap a Las Vegas Aces és a Dallas Wings mérkőzésével zárul. A Wings szépen összeállt. Az utolsó két meccsüket megnyerték és ha Sabally jó formája kitart, akkor ez a sorozatuk folytatódhat. Az Aces-nél még be kell építeni Lindsey Allen helyett Cierra Burdick-ot. Legutóbb 23 pontos hátrányból felzárkóztak a Mercury ellen, de náluk továbbra is óriási probléma a hullámzás. Nem csak két találkozó között, de meccseken belül is.

Menetrend

Augusztus 2., vasárnap
19:00 New York Liberty – Phoenix Mercury
21:30 Indiana Fever – Atlanta Dream

Augusztus 3., hétfő
0:00 Las Vegas Aces – Dallas Wings

Fotó: WNBA

Hirdetés