Hirdetés
Archivum

Háromszori hosszabbítás után nyert a Seattle:

:

Hirdetés

Hatalmas izgalmakat hozott csütörtök hajnalban a Phoenix Mercury és a Seattle Storm összecsapása a WNBA alapszakaszában. A tengerentúli profi liga két sztárcsapata háromszori hosszabbítás jutott döntésre.

A nyugati presztízscsata a két gárda közül a rájátszásba kerülésért még nagy küzdelemben lévõ Phoenix számára volt fontosabb. Ennek megfelelõen Taurasiék nagyon bekezdtek és a szünetben 2 ponttal vezettek is a 17-2-es mutatóval jelenleg liga elsõ és verhetetlennek tûnõ Seattle ellen. A harmadik 10 percben azonban a végül 31 pontig és 18 lepattanóig jutó Lauren Jackson vezetésével fordított és 7 pontos elõnyre tett szert a Storm, ekkor úgy nézett ki, hogy eldõlt a csata.

A negyedik negyedben az összesen 44 (!) pontot szerzõ Taurasi és a 18 pontot termelõ Dupree megrázta magát. A duó fantasztikus megoldásokat bemutatva hosszabbításra mentette a találkozót. A ráadásban nem tudtak mit kezdeni egymással a csapatok, a harmadik hosszabbítás végén Sue Bird egy triplával döntötte el a phoenix-i összecsapás sorsát.

Eredmény

Phoenix Mercury – Seattle Storm 107-111

Hirdetés