Hirdetés
Archivum

Háromszori hosszabbításos drámát nyert a Dallas Wings:

:

Hirdetés

Szombatról vasárnapra virradóra két mérkõzést rendeztek a WNBA-ben. Következzen a játéknap rövid összefoglalója.

A Dallas Wings háromszori hosszabbítást követõen 117-111-re legyõzte a Phoenix Mercury gárdáját. A mérkõzést a médiában nagy felhajtás elõzte meg, mivel Brittney Griner és Glory Johnson a tavalyi balhéjuk után most találkoztak elõször a pályán. Egy-két keménykedésen kívül nem róluk szólt az este, de emlékezetes összecsapást láthattunk.

A Mercury 17 pontos elõnyt alakított ki, de ezt a negyedik negyedre leadta. Végül Glory Johnson mentette hosszabbításra a meccset a rendes játékidõ végén. Az elsõ hosszabbítás utolsó percében a Wings volt elõnyben és a Mercury részérõl Candice Dupree egyenlített.

A második ráadás végéhez a Mercury érkezett elõnnyel, ekkor azonban Odyssey Sims tartotta életben a csapatát. Sims ezzel olyan lendületbe került, hogy a harmadik hosszabbításban egymaga 10 pontot szerzett. Ezt a szakaszt már a Wings uralta és végül megérdemelten arattak gyõzelmet. Skylar Diggins 27 ponttal lett a gyõztes csapat legeredményesebbje, míg DeWanna Bonner 38 ponttal zárt.

A játéknap másik mérkõzésén elmaradtak az izgalmak, a Washington Mystics a 15 pontos Tayler Hill vezérletével 95-65-re kiütötte az Atlanta Dream gárdáját.

Eredmények és statisztikák
Atlanta Dream – Washington Mystics 65-95
Dallas Wings – Phoenix Mercury 117-111 (háromszori hosszabbítás után)
 

Hirdetés