Hirdetés
Európa

Hat mérkőzés az Euroligában: a Sopronnak és Yvonne Turnernek szurkolhatunk:

:

Hirdetés

Szerdán hat mérkőzést rendeznek az Euroliga 6. fordulójában. A Sopron Basket csapatának és Yvonne Turnernek is szurkolhatunk.

Minden évben vannak olyan játéknapok, amikor mindhárom orosz csapat magyar idő szerint délutáni mérkőzést rendez. Ezúttal most egy ilyen alkalomra készülünk, így magyar szempontból kora estére mindkét kiemelt találkozó lezajlik. A B-csoportban a Sopron Basket 17 órától lép pályára a Dinamo Kurszk otthonában. Egyik csapat sincs igazán jó formában, óriási kérdés lesz, hogy melyik gárda tud előrébb lépni. Annyi kiegészítést érdemes tenni a korábbi beharangozónkhoz, hogy Glory Johnson nem csak megérkezett az orosz klubhoz, de nevezték is a Sopron ellen. Ezt megelőzően 15 órától szurkolhatunk Yvonne Turnernek, aki nagyon fontos mérkőzést vív az Orenburg színeiben az A-csoportban a Jekatyerinburgot legyőző TTT Riga ellen.

Az A-csoportban Turnerék mellett a Jekatyerinburg – Bourges párharc is érdekes lesz. A nagy múltú francia csapat kezd magára találni. Legutóbb bajnoki rangadón a Lattes Montpellier-t verték. A Jekatyerinburg pedig a rigai botlás után Jekatyerinburgban javított. A Castors Braine – Cukurova párharc arról hivatott dönteni, hogy melyik gárda tartja majd a lépést a csoport első négy helyezettjével. Az USK Praha pedig a kötelező győzelem megszerzésének reményében lép pályára Velencében. Azzal, hogy az Orenburgot verték, Natalia Hejkova tanítványai stabilizálták második helyüket a tabellán. A B-csoportban a Sopron fellépése mellett a Lattes Montpellier – Fenerbahce találkozót követhetjük. Ez az egyik kiemelt meccse lesz a játéknapnak.

Menetrend

A-csoport

15:00 UMMC Jekatyerinburg – Bourges
15:00 Nagyezsda Orenburg – TTT Riga
18:15 Castors Braine – Cukurova
19:30 Reyer Venezia – USK Praha

B-csoport

17:00 Dinamo Kurszk – Sopron Basket
20:00 Lattes Montpellier – Fenerbahce

 

Hirdetés
Hirdetés