Hirdetés
Hirdetés
Európa

Hat mérkőzéssel folytatódik az Euroliga:

:

Hirdetés

Szerdán hat mérkőzést rendeznek a női kosárlabda Euroligában.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd a Lattes Montpellier-t fogadja. A Sopron Basket az Arka Gdynia vendége lesz. Károlyi Andrea segített olvasóinknak eligazodni a magyar érdekeltségű találkozókkal kapcsolatban.

Az A-csoportban a Szekszárd összecsapásán túl MBA Moszkva – USK Praha és Salamanca – TTT Riga meccseket rendeznek. A prágaiak a múlt heti vereségüket követően győzelmi kényszerben lépnek pályára az orosz fővárosban. Erre minden esélyük meg is van, bár a nyitányon a vártnál nagyobb erőt mutatott a a légiósok nélküli moszkvai gárda. Az egyre bővebb kerettel dolgozó Salamanca egyértelműen favorit lesz a TTT Riga ellen.

A B-csoportban a Sopron találkozóján túl láthatunk egy Dinamo Kurszk – Galatasaray összecsapást. Ez a párosítás még akkor is a rangadó kategóriába tartozik, ha egyik fél sem a csúcséveit idézi. Epiphanny Prince a tavalyi zaklatott, covidos évben a Galatát segítette beugróként. Most visszatért korábbi sikerei színhelyére, Kurszkba. A Fenerbahce pedig a múlt heti magabiztos sikere után újabb nagy arányú győzelemben bízhat. A Basket Landes-t fogadják Isztambulban. A francia bajnok Schióban keveset mutatott az első fordulóban, egyértelműen több kell tőlük.

Menetrend

A-csoport

18:00 MBA Moszkva – USK Praha
18:00 Atomerőmű KSC Szekszárd – Lattes Montpellier
20:30 Perfumerias Avenida Salamanca – TTT Riga

B-csoport

17:00 Dinamo Kurszk – Galatasaray
18:00 Arka Gdynia – Sopron Basket
18:00 Fenerbahce – Basket Landes

Hirdetés