Hirdetés
Magyarország

Hat mérkőzéssel folytatódnak a Piros csoport küzdelmei:

:

Fotó: Tóth Zsombor / Soproni Darazsak Sportakadémia

Hirdetés

Az ANB Piros csoportjában vasárnap hat összecsapást rendeznek.

A listavezető Vasas Akadémia II. a DEAC gárdáját fogadja. A Vasas sorozatban kilenc sikernél tart, legutóbb a PINKK-PVSK-t is nagy különbséggel verte. Jelenleg a mezőny legjobb formában lévő együttese. A DEAC is sikerélményből jön, szerdán a ZTE NKK-t múlta felül. A Csata DSE Szekszárdra látogat. Megismétlődik a Hepp Kupa elődöntőjének a párosítása. Természetesen egy kicsit más keretekkel, de így is érdekes mérkőzésre van kilátás. A Csata szerdán az erősen hiányos összeállítású Sportdarázs-SMAFC-ot magabiztosan győzte le.

Érdekes lesz figyelni a Sportdarázs-SMAFC és a ZTE NKK összecsapását. A ZTE előtt újabb nehéz idegenbeli túra áll, de az előrelépéshez elengedhetetlen lenne számára a siker. A soproniaknak szerdán a fővárosban nehéz dolguk volt. Nagy kérdés, hogy most milyen keret áll rendelkezésre.

A PINKK-PVSK U23 Nagykanizsára látogat. Itt is kérdés, hogy a pécsiekből a szombati élvonalbeli mérkőzés mennyit vett ki, milyen kerettel tudnak szerepelni. Teljes felállásban természetesen a PINKK-PVSK lenne a favorit. A sereghajtó DVTK U23 az Ajkát fogadja. Az ajkaiak nagy esély előtt állnak, hogy újabb győzelmet szerezzenek. Ezzel tartva a lépést az élbollyal. Az elmúlt három meccsét megnyerő MAFC pedig a BEAC Újbudát látja vendégül.

Menetrend

13:00 Vasas Akadémia II. – DEAC
15:00 DVTK U23 – Ajka
15:00 MAFC – BEAC Újbuda
16:00 Kanizsai Vadmacskák SE – PINKK-PVSK U23
16:00 Atomerőmű KSC Szekszárd II – Csata Diáksport Egyesület
17:00 Sportdarázs-SMAFC – ZTE NKK

A mérkőzések ÉLŐ STATISZTIKÁJA IDE KATTINTVA érhető el.

Tabella

Hirdetés