Hirdetés
Hirdetés
USA

Határ Bernadett 12 pontja második WNBA mérkőzésén:

:

Hirdetés

Péntekről szombatra virradóra az Indiana Fever 83-79-re alulmaradt az Atlanta Dream csapatával szemben. A vereség ellenére Határ Bernadett kiváló teljesítményt nyújtott.

A két csapat az első 17 percben fej-fej mellett haladt. 10 perc után 16-15-re vezetett a Dream. Három perc volt a nagyszünetig, amikor 32-32 állt az eredményjelzőn. A félidőt azonban 9-2-vel zárta a Dream és ezzel 41-34-es előnyre tett szert.

A harmadik negyed elején villámrajtot vett a Fever és 49-44-re fordítottak, ami egy 15-3-as futásnak felelt meg. Az ekkor megszerzett előnyt azonban nem tudták tartani. A harmadik szakasz végére 58-58-nál egyenlített az atlantai gárda. A záró etapban sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok,  majd 68-68 után két triplával került előnybe a Dream és ez a lendületük már kitartott a mérkőzés végéig.

Határ Bernadett kiváló teljesítményt nyújtott a Fever színeiben. Közel 21 perc alatt 12 pontot és 2 lepattanót jegyzett, a hat mezőnykísérletéből 4 sikeres lett. Emellett két remek blokkal is segítette csapatát.

Az Atlanta Dream legeredményesebbjének a 23 pontos Chennedy Carter bizonyult. A Fever-nél Kelsey Mitchell  zárt 19 ponttal. A Fever vasárnap este magyar idő szerint 19 órától a Washington Mystics csapatát fogadja.

Fotó: WNBA

Hirdetés