Hirdetés
USA

Határ Bernadett bemutatkozott a WNBA-ben:

:

Hirdetés

Lejátszotta első mérkőzést a WNBA-ben Határ Bernadett.

A Sopron Basket és a magyar válogatott centerének a csapata az Indiana Fever 88-67 maradt alul a Connecticut Sun otthonában. A Fever az első szakaszban még 16-9-re vezetett, de innen egy 17-4-es futással zárta a negyedet a Sun. Erre a második szakaszban egy újabb 19-6-os sorozatot tett hozzá a Connecticut, amivel 45-26-ra módosult az állás.

A félidőben 50-33 állt az eredményjelzőn. A második félidő már kiegyenlítettebb játékot hozott. A Connecticut Sun sikere nem forgott veszélyben, de sajnos a mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a harmadik negyed elején bokasérülést szenvedett Briann January a Sun és a Sopron Basket irányítója. Végéül a házigazda 88-67-es győzelmet aratott és és ezzel harmadik sikerét ünnepelhette idén, így még veretlen. A Fever első győzelme továbbra is várat magára.

Határ Bernadett 18 perc 33 másodpercet töltött a pályán. Ez idő alatt 6 pont, 5 lepattanó és 1 gólpassz került a statisztikai lapjára. Az első negyedben 2 perc 14 másodpercben volt hátra, amikor először pályára lépett. Első pontját a ligában pedig a második szakaszban 1 perc 45 másodperccel a félidő vége előtt szerezte.

A Connecticut Sun legeredményesebbje a 19 pontos Natisha Hiedeman volt. A hazánkban szereplő játékosaik közül sérülése miatt Briann January mindössze 17 percet tudott vállalni. Ez idő alatt kiosztott 5 gólpasszt, Beatrice Mompremier 11 perc 30 másodperc alatt 4 pontot és 1 lepattanót jegyzett. DeWanna Bonner 13 ponttal és 7 lepattanóval zárt. Az Indiana Fever legeredményesebbje a 12 egységig jutó Danielle Robinson lett.

Határ Bernadették legközelebb péntekről szombatra virradóra lépnek pályára. Az Atlanta Dream csapatát fogadják.

Hirdetés