Hirdetés
USA

Határ Bernadett először lépett pályára kezdőként a WNBA-ben:

:

Hirdetés

Csütörtökről péntekre virradóra egy mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Ezen a Connecticut Sun 86-80-ra legyőzte az Indiana Fever-t. Határ Bernadett először lépett pályára kezdőként a ligában.

A Connecticut Sun nagy favoritként érkezett Indianapolisba, ahol a két gárda szombaton ismét összeméri az erejét. A Sun igyekezett gyorsan magához ragadni az irányítást. 10 perc után 26-17-re, a félidőben 55-37-re mentek.

A Fever a harmadik etapban 10 pontot ledolgozott a hátrányából. A 68-60-ról induló záró szakasz elején ismét ellépett 15 ponttal a Sun. Végül az utolsó hat percben 79-64 után volt alkalma szépíteni a Fever együttesének. Brionna Jones 34 ponttal lett a győztes gárda legeredményesebbje, Jonquel Jones 19, DeWanna Bonner 14 pontot ért el. A Fever legeredményesebbje a 21 pontos Kelsey Mitchell volt.

Az Indiana Fever együttesében Határ Bernadett 17 perc 34 másodpercet töltött a pályán. Faultproblémákkal küzdött a találkozón, végül 2 ponttal zárt. A Connecticut Sun színeiben Briann January szereplését követhettük: 26 és fél perc alatt 3 pont, 3 lepattanó és 2 gólpassz került a statisztikai lapjára.

Fotó: WNBA

Hirdetés