Hirdetés
USA

Határ Bernadett ismét pályára léphetett a WNBA-ben:

:

Hirdetés

Szombatról vasárnapra virradóra az Indiana Fever a Washinton Mystics vendége volt. A találkozón, mely 82-77-es washingtoni sikert hozott, ismét pályára lépett a Fever színeiben Határ Bernadett.

A Fever nagyon jól kezdett Washingtonban, nem telt el öt perc és 14-4-es előnyre tettek szert. Ezt a második szakasz közepéig őrizték. Végül 31-19 után 19-2-es futással fordított a házigazda. A Mystics még azt is elbírta, hogy Natasha Cloud a második negyedben bokasérülést szenvedett és el kellett hagynia a pályát. A félidőben 46-39-re ment a Mystics.

A harmadik etap újabb nagy fordulatot tartogatott, 10-0-val indította a játékrészt az indianapolisi gárda. Ezzel 49-46-ra fordítottak. Innentől sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok. Az utolsó 10 percnek 61-61-ről vágtak neki. Az utolsó hat percbe érve 67-66-ra ment a Fever. Innen azonban 10-2-es sorozattal újra lépéselőnybe került a Mystics és a megszerzett vezetést már tartották, végül 82-77-es sikert arattak.

Határ Bernadett az első negyed utolsó két percéhez érkezve lépett pályára. Végül 13 perc 7 másodpercet játszott és a második negyed elején talált be először. A mérkőzést 4 ponttal és 3 lepattanóval zárta. Az 5 mezőnykísérletéből 2 lett sikeres.

A Washington Mystics csapatában Tina Charles (30 pont, 15 lepattanó) és Theresa Plaisance (16 pont, 12 lepattanó) is dupla-duplát ért el. A Fever legeredményesebbje a 18 pontos Tiffany Mitchell volt.

Hirdetés