Hirdetés
Magyarország

Határ Bernadett soproni szerződés-hosszabbítása és WNBA-s lehetősége:

:

Hirdetés

A Sopron Basket a hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződést hosszabbított a klubbal Határ Bernadett, aki eközben a WNBA-ben az Indiana Fever alakulatával nyitott kontraktust írt alá. Részletek a soproni klub közleményében.

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Újabb fontos mozaikdarab került a helyére! Csapatunk magyar válogatott centere, Határ Bernadett a következő szezonban is klubunkat erősíti! Egyúttal büszkén jelenthetjük be, hogy Betti nyitott szerződést írt alá az Indiana Fever WNBA alakulatához!

Határ Bernadett igen fiatalon került hozzánk, akár csak Jelena Brooks és Aleksandra Crvendakic, akik szintén elmondhatják magukról, hogy óriási fejlődésen mentek keresztül a klubunknál folyó kimagasló szakmai munka során, melyre a tengerentúlon is felfigyeltek és szerződést kínáltak nekik. A mostani kontraktussal Betti lesz klubunk első magyar WNBA-s játékosa! Mindez tovább erősíti azt a produktivitást, mely fontos értékmérő volt az akkreditáció során elnyert Államilag Elismert Sportakadémia minősítés során is. Komoly visszajelzés számunkra, és egyben üzenet a nálunk nevelkedett tehetségek irányába, hogy lépcsőzetes építkezéssel, átgondolt irányítás alatt zajló, szorgalmas, türelmes, kitartó munkával, milyen magasságokba lehet elérni.

Betti is így indult, és napjainkra a magyar válogatott és csapatunk meghatározó játékosává nőtte ki magát. Legnagyobb örömünkre a 2020/2021-es szezonban is a zöld-sárga színeket ölti magára!

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Hirdetés