Hirdetés
USA

Határ Bernadett visszatérhet az Indiana Fever együttesénél:

:

Fotó: WNBA

Hirdetés

Szombatról vasárnapra virradóra a WNBA-ben a Washington Mystics az Indiana Fever csapatát fogadja. A találkozón esély mutatkozik arra, hogy a bokasérüléssel bajlódó Határ Bernadett ismét pályára lépjen. Erről a klub a hivatalos felületein adott tájékoztatást, ahol a Sopron Basket magyar válogatott centerének játékát “valószínű” státuszba helyezték.

Határ Bernadett három mérkőzésen lépett pályára eddig a WNBA-ben. Még május 19-én a Connecticut Sun otthonában debütált. Akkor 18 perc 33 másodpercet töltött a pályán. Ez idő alatt 6 pontot, 5 lepattanót és 1 gólpasszt jegyzett. Ezt követően az Atlanta Dream ellen közel 21 perc alatt 12 pontot és 2 lepattanót ért el, a hat mezőnykísérletéből 4 sikeres lett. Végül a Washington Mystics elleni 89-77-es siker alkalmával 8 perc 20 másodpercet töltött a pályán, 2 pont és 1 lepattanó került a statisztikai lapjára.

Az a Washington elleni siker volt a Fever eddigi utolsó győzelme. Kilenc mérkőzés óta nem tudtak nyerni. A héten a címvédő Seattle Storm alakulatától kaptak ki kétszer. Eközben a Washington még mindig Elena Delle Donne visszatérésére vár. Öt győzelem és hat vereség a mérlegük. Itt szerepel Erica McCall, aki legutóbb az Atlanta Dream legyőzésekor nem lépett pályára. Addig 10 meccsen 15.9 perc alatt 4.2 pont, 5.0 lepattanó és 0.6 gólpassz volt az átlaga. A Mystics legjobbja Tina Charles, de a csütörtöki sikerük alkalmával Aeriel Powers is remekelt, karriercsúcsot ért el. A Los Angeles Sparks és a Minnesota Lynx legyőzésekor is bizonyították, hogy hiányos keretük ellenére versenyképesek.

Hirdetés