Hirdetés
Hirdetés
USA

Határ Bernadették a Dallas Wings csapatát fogadják:

:

Fotó: WNBA

Hirdetés

Csütörtökről péntekre virradóra az Indiana Fever Határ Bernadettel a soraiban a Dallas Wings együttesét fogadja.

Határ Bernadett a hétvégén tért vissza az Indiana Fever csapatához. Szombatról vasárnapra virradóra a Fever a Washinton Mystics vendége volt. A 82-77-es washingtoni győzelmet hozó összecsapáson Határ Bernadett 13 perc 7 másodpercet töltött a pályán. A mérkőzést 4 ponttal és 3 lepattanóval zárta. Az 5 mezőnykísérletéből 2 lett sikeres.

Fotó: WNBA

Sokáig jól tartotta magát a sorozatban 10 vereségnél tartó indianapolisi gárda. Még az utolsó öt percbe fordulva is voltak győzelmi esélyei Washingtonban. Danielle Robinson 19, míg Tiffany Mitchell 18 pontot elérve vitte hátán a csapatot. Jantel Lavender mindössze 13 percet töltött a pályán és a játéka ezúttal is kérdéses. Az eladott labdáik számát 12-en tartották, amivel eddig az egész évadban küzdöttek. Ezen felül közel 45%-os mezőnymutatót jegyeztek.

A Dallas Wings az utolsó négy mérkőzéséből hármat elveszített. Legutóbb a Connecticut Sun gárdájával szemben 80-70-re maradtak alul. Arike Ogunbowale 18, míg Satou Sabally 16 pontot ért el. Mellettük azonban a társaik adósak maradtak a jó teljesítménnyel. A lepattanócsatát 37-27-re elveszítették a Sun ellen. A Fever-nek a Dallas az egyetlen olyan ellenfele, amelyikkel csak kétszer találkoznak. Emellett azért is különleges lesz az este, mivel ez a klubnak a Pride Night rendezvénye, mely során a sokszínűséget ünneplik.

Fotó: WNBA

Hirdetés