Hirdetés
Archivum

Hazai pályán is bemutatkozik az Aluinvent DVTK, mely hétfõn toborzót:

:

Hirdetés

Mozgalmas napok jellemzik az Aluinvent DVTK felkészülését, hiszen az általunk is követett kolozsvári torna után hétfõn toborzót tartott a klub, kedden pedig egy felkészülési mérkõzésén hazai közönség elõtt is bemutatkoznak Maikel Lopez tanítványai.

A toborzón az elsõ csapat játékosai mellett Király Sándor utánpótlás szakmai igazgató, Magyar Gergõ utánpótlás vezetõedzõ, Vaszi Ádám utánpótlás edzõ és Maikel López vettek részt. A klub hivatalos honlapja kiemeli, hogy a „szakemberek elõbb felmérték a gyerekek gyorsaságát, technikai képzettségét, majd az egymás közötti játék során az Aluinvent DVTK játékosainak segítségével megnézték õket meccsszituációban is.”

Fotógaléria a toborzóról:

Az Aluinvent DVTK a követezõ felkészülési mérkõzését kedden délután 18 óra 30 perctõl vívja a kisebb kassai csapat a Cassovia Ko¹ice ellen. Bár kisebb sérülések akadtak a keretben, egyedül a vírusfertõzéssel bajlódó Szécsi Orsi játéka kérdéses. A boon.hu megszellõztette a mérkõzés beharangozójában, hogy hétfõn sírva távozott a csarnokból az elsõéves amerikai center Kaylon Williams. Elõfordulhat, hogy a játékos a csapattól is végleg távozik. Ezzel kapcsolatban meg kell várni az Aluinvent DVTK hivatalos közleményét.

Hirdetés